Inchide

jucarii-ideale.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Catalog produse
SSL
Viziteaza site-ul Jucarii-ideale.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.
Compari.ro - ghid autentic de shopping

Termeni si conditii

 Termeni si conditii
 
     Magazinul online jucarii-ideale.ro (site) este proprietatea si este administrat de catre Family Ideal Toys S.R.L cu urmatoarele date de         identificare:

  -FAMILY IDEAL TOYS S.R.L
  -Sediu social:Str.Magura Odobesti,Nr.9,Cam.1,Sector 1,Bucuresti,cod postal 014565
  -Cod unic de inregistrare:RO36798389
  -Nr.de ordine in Registrul Comertului:J40/15828/2016
  -Cont Iban:RO75BRDE445SV66408734450 deschis la banca BRD Bucuresti
  -e-mail:contact@jucarii-ideale.ro
  
   Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului jucarii-ideale.ro.Folosirea             acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos,care reprezinta intelegerea(contractul)       dintre parti.
  In calitate de administrator al site-ului jucarii-ideale.ro,Family Ideal Toys S.R.L isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice            moment continutul acestuia,precum si politica de confidentialitate,termenii si conditiile de folosire,fara o notificare prealabila si fara            precizarea motivului.De aceea ,va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa      le respectati.

  Definitii


  Utilizator-orice persoana care viziteaza site-ul jucarii-ideale.ro
  Cumparator-persoana fizica/persoana juridica ce efectueaza o comanda.
  Vanzator-Family Ideal Toys S.R.L avand sediul social in str.Magura Odobesti,nr.9 cam.1,sector 1 Bucuresti,CUI 36798389,inregistrat la     Registrul Comertului cu nr.J40/15828/2016
  Produse si servicii-orice produs sau serviciu ,inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanada care urmeaza a fi furnizate de     catre vanzator,cumparatorului.
  Comanda-un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator,prin care vanzatorul este de acord   sa  livreze produsele si serviciile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse si servicii si sa faca plata acestora.
  Contract-o comanda confirmata de vanzator.
  Curier-orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid
 
  Drepturi de autor

  Elemente din continutul site-ului jucarii-ideale.ro(imagini,texte,baze de date,etc) este proprietatea S.C Family Ideal Toys S.R.L si/sau a     furnizorilor sai si /sau a partenerilor sai  si este aparat de legile in vigoare privind protectia dreptului de autor si de legile privind   proprietatea industriala si intelectuala. Folosirea fara acord a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in   vigoare.Va rugam sa ne contactati pentru a lua masurile care se impun in cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta   informatie intra sub incinta legii dreptului de autor.

 Confidentialitatea si securitatea datelor personale

  Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera   circulatie   a acestor date,modificata si completata si a Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia   vietii  private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C Family Ideal Toys S.R.L  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si   numai pentru scopurile specificate,datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra,un membru al familiei dumneavoastra   ori  o alta persoana.Datele furnizate de catre cumparatori sunt strict confidentiale.Vanzatorul se angajeaza in fata cumparatorilor sai sa   nu  furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei dintre cumparator si vanzator.
 Este necesar sa furnizati datele personale acestea fiind necesare pentru facturarea si livrarea produselor,refuzul dumneavoastra   determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.
 Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte va rugam sa ne informati cat mai curand telefonic sau prin email contact@jucarii-   ideale.ro.
 Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept, sa verifice tranzactiile comerciale,in cazul solicitarii justificate a acestora,conform   legilor in vigoare.
  Family Ideal Toys S.R.L accepta comenzi numai de la persoanele care au implinit 18 ani,dar aceasta limita de varsta nu se aplica la   crearea unui cont de utilizator.

  Returnarea produselor

 Potrivit articolului 9 alin 1 din O.U.G.nr.34/2014 cumparatorii beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a renunta la   produsele cumparate,fara a fi nevoit sa justifice decizia luata in acest sens.Consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la   produs ,fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
 Pentru a beneficia de dreptul de retur,consumatorul trebuie sa transmita in scris magazinului online(prin email) formularul urmator:


        Model de formular de retragere.Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

Catre Family Ideal Toys S.R.L,

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse: ............

Comandate la data ............ / primite la data ............

Numele consumatorului ............

Adresa consumatorului ............

Data ..........

Potrivit articolului 9, Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14."

Potrivit articolului 13 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 

"(1) Profesionistul  ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului in conformitate cu art. 11.

(2) Profesionistul ramburseaza sumele mentionate la alin. (1) folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina consumatorului plata de comisioane in urma rambursarii."

Obligatiile consumatorului in cazul retragerii, conform articolului 14 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014

"(1) Cu exceptia cazului in care profesionistul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract in conformitate cu art. 11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

(2) Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care profesionistul accepta sa suporte acele costuri sau in care profesionistul nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator. [...]

(3) Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator in a-si exercita dreptul de retragere. Indiferent de situatie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor in cazul in care profesionistul a omis sa il informeze cu privire la dreptul de retragere in conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h).

(4) Profesionistul trebuie sa poata face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor."

 Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Cumparatorul poate returna produsele nefolosite numai in ambalajul original nedeteriorat,nedesfacut,impreuna cu documentele originale comenzii respective.

Rambursarea contravalorii produsului se va face dupa primirea produsului vandut,in max.30 de zile in contul dumneavoastra.Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumparator.

Responsabilitati privind site-ul

  Family Ideal Toys S.R.L.  nu garanteaza si nici nu poate fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului,pentru informatiile,continutul,materialele sau produsele de pe site.De asemenea,Family Ideal Toys S.R.L ,nu isi asuma responsabilitati pentru greselile de tiparire sau afisare,imagini,texte,simboluri,descriere sau orice alt continut al site-ului jucarii-ideale.ro.

 Family Ideal Toys S.R.L. nu poate garanta de disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate pe site,pentru ca stocurile nu se pot actualiza zilnic,de aceea nu platiti pana nu vi se confirma existenta produsului.De asemenea imaginile produselor de pe site pot fi diferite in orce mod datorita modificarii caracteristicilor,desig-nului,culorilor fara o notificare prealabila de catre producator.

 Solutionarea litigiilor

 Litigiile  aparute se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila,litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


 


spacer
Website detinut de Family Ideal Toys S.R.L., CIF: RO36798389, Reg.Com: J40/15828/2016